Axhenda e mbledhjes së qeverisë e çoi kryeministrin Rama në këtë 8 dhjetor në Shkodër, një nga qytetet që nxitën dhe përqafuan fort lëvizjen e dhjetorit 1990.

Duke bashkëbiseduar me një grup studentësh ekselentë, Edi Rama tregoi përjetimet e ditëve, ku zuri fill ndryshimi i sistemit, falë lëvizjes studentore. Është i vetëdijshëm se jemi të vonuar në përmbushjen e aspiratës dhe të endrrës, me të cilën studentët u ngritën në protestë në 8 dhjetor 90.

Në ditën e rinisë, tek të rinjtë e sotëm të shkolluar më së miri, kryeministri sheh ata që do të kontribojnë më shumë për vendin.Rama e përsëriti sërish këshillën për të dashur punën.

Artikulli paraprakVLLAZNIA VOLEJ E NIS MBARË “KUPËN E SHQIPËRISË”
Artikulli tjetërSPAHIA: RAMA TAKOI STUDENTË TË IMPORTUAR NGA TIRANA