RAMA: PD ËSHTË KTHYER NË NJË ÇETË, VOTONI MARINAJ PËR DREJTIMIN E DUHUR. Kryeministri Edi Rama u ndal në Malësinë e Madhe ku prezantoi kandidatin e Aleancës për Shqipërinë Europiane, Tonin Marinaj dhe akuzoi Partinë Demokratike se është shndërruar në një çetë që po gënjen shqiptarët.

Për kryeministrin, Tonin Marinaj është zgjedhja e duhur që ua lehtëson votimin banorëve të Malësisë së Madhe.