KRYEMINISTRI PREMTON RRITJEN E MBËSHTETJES PËR FERMERËT.Njëzetedy punëtorë më shumë se një vit më parë dhe indirekt, 5000 familje të përfshira në skemën e sipërmarrjes së tij.

Këto janë efektet e para të investimit të një sipërmarrësi në Bajzë të Shkodrës, në fushën e grumbullimit, përpunimit dhe paketimit të bimëve mjekësore, pas përfitimit nga skemat e Qeverisë të mbështetjes së bujqësisë. Qendrën e re të të cilit vizitoi sot Kryeministri Edi Rama dhe ministri i Bujqësisë Edmond Panariti. Ministri i Bujqësisë Edmond Panariti apeloi për ruajtje të farave autoktone . sipas tij keto investime do rrisin kapacitete e bimëve mjeksore.Me tëj kryeministri rama ndërsa shprehu edhe kënaqësinë që kjo mbështetje është përkthyer në rritje të punësimit për sipërmarrësit, në një shkëmbim batute me të, Kryeministri tha:

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/MRzHvBkL13A?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak5 DHJETORI, DITA BOTËRORE E VULLNETARËVE
Artikulli tjetër75 VJETORI I AKTORIT TË HUMORIT GËZIM KRUJA