Kryeministri Edi Rama ka qene ne Shkoder ku eshte ndalur fillimisht ne qendren me te rendesishme te shendetesise ne vend, por ashtu sic eshte kthyer ne nje refren te zakonshem te vizitave te kryeministrit nuk ka munguar edhe siguria ne kushte te larta.

Qe nga majat e tarracave, ne cdo cep te spitalit prane kryqezimeve dhe rreth e qark, ne cdo kend kishte prezence te gardes se republikes, te cilet nuk kishin Kryeministri pa nga afër disa prej investimeve të përfunduara dhe të tjera që janë në proçes . Por ndërsa Rama njihej me këto investime, në mjediset e jashtme të spitalit pacientet kane nje mesazh per te. Pas spitalit, kryeministri i është drejtuar kinema Millenium në Shkoder për tu takuar me anëtarët socialist dhe më pas në turin “Të pastrojmë Shqipërinë”.