KRYEMINISTRI FLET PAS SEANCËS PLENARE PËR ÇËSHTJEN E SHUMËPËRFOLUR “DOSHI”.

KRYEMINISTRI EDI RAMA FOLI PËR MEDIAT PAS PËRFUNDIMIT TË SENACËS PARLAMENTARE PËR CËSHTJEN E SHUMËDEBATUESHME “DOSHI”. SIPAS KRYEMINISTRIT, KJO CESHTJE NUK DUHET TE PERFSHIJE KAQ THELLE POLITIKEN DHE DUHET QE GJITHCKA TI LIHET NE DORE ORGANEVE TE HETIMIT TE PROKURORISE