Kryeministri Edi Rama përmes një njoftimi në facebook ka njoftuar se ndodhet në një drekë në Stamboll me presidentin turk Erdogan për projektin e aeroportit të Vlorës.

Përmes postimit të shkurtër Rama informon sot se gjatë kësaj dreke mesaduket është folur dhe për linjën ajrore shqiptare dhe për investime të tjera strategjike