Pas përfundimit të mbledhjes me shtabin elektoral, kryeministri Rama foli për kthimin e Kodit Zgjedhor për votim në Parlament nga Presidenti Meta. Ai u shpreh se ajo do të votohet sërish dhe se askush nuk mund ta vendos në diskutim parlamentin, as Presidenti Ilir Meta.

“Do të votojmë sa më shpejt kur të caktohet seanca e takimit. Pa asnjë ndryshim pikë dhe presje doi votojmë kodin siç u votua nga Parlamenti. Askush nuk mund të vendosë në diskutim vendimin e Parlamentit, as Ilir Meta” – tha Rama.