Kryeministri Edi Rama ka publikuar në rrjete sociale, videon e projektit të Portit të Durrësit.

Rama shkruan se studio urbanistike e Emaar Grup në Dubai, – kompania që do të ndërtojë portin- ka përfunduar me sukses planin urbanistik dhe së shpejti pritet të nisin punimet.

Kryeministri shkruan se vepra do të jetë një prej porteve më të mëdha e më të bukura turistike në Mesdhe.

Postimi i kryeministrit Rama:

MIRËMËNGJES

dhe me maketin e përfunduar në studion urbanistike të Emaar Group në Dubai, që tani ndodhet në Portin e Durrësit, aty ku së shpejti do të nisë të ndërtohet një prej porteve më të mëdha e më të bukura turistike të Mesdheut, ju uroj një ditë të mbarë.

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/567894527911975/?__tn__=%2CO