“Shqipëria dhe fëmijët e ardhmja jonë, si një diell i vetëm”.

Me këtë mesazh, kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e parë të prillit që shënon dhe muajin zgjedhor.

Krahas këtij mesazhi Rama ka publikuar një video të rindërtimit të shkollave 9-vjeçare“Ahmetaq”, “Shaqe Mazreku”, “Ramazan Subashi”, me disa momente të bukura ku në fokus janë fëmijët.

Kujtojmë se ”Shqipëra e ardhmja jonë” është dhe motoja e PS në këto zgjedhje.