Në kuadër të vizitës zyrtare që në Turqi, kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një takim me presidentin turk Erdogan. Teksa ka ndarë një foto nga takimi, kreu i qeverisë ka dhënë detaje se për çfarë është diskutuar.

Ai bën e me dije se do qeveritë do të ndërmarrin projekte konkrete për të përballuar dy sfidat që kanë goditur të gjithë botë, atë energjetike dhe krizën e sigurimit të lëndëve ushqimore bazë.

“Takim si gjithnjë vëllazëror me Presidentin Erdoğan dhe projekte konkrete për përballimin e dy sfidave të madhe të kohës, garantimi i energjisë dhe lëndëve ushqimore bazë”, shkruan Rama.

Artikulli paraprak“KOHA E REFERENDUMIT PO VJEN”, META: BASHKËPUNIM ME KËDO PËR TË ÇLIRUAR KËTË TË DREJTË KUSHTETUESE
Artikulli tjetërPOSTRIBË, PS ZHVILLON DËGJESËN E RADHËS PËR DREJTUESIT