Përfundon vizita e kryeministrit Rama në Shtëpinë e Bardhë.

Kryeministri Rama, pas vizitës në Shtëpinë e Bardhë ka shpërndarë një status në rrjetin social Facebook. Në këtë status Rama shpreh vlerësimin dhe rëndësinë e tij për këtë vizitë duke shkruar: 1 ore e paharrueshme ne Shtepine e Bardhe. Thank you Mr.President

/ Star Plus TV /