Kryeministri Rama i ka dhënë 100 ditë kohë policisë së shtetit për të rivënë sipas tij në angazhim maksimal të gjithë trupën për të rikthyer besimin te qytetarët.

“Keni 100 për ta rivënë të gjithë trupën në angazhim maksimal nga i pari te i fundit. Asnjë ditë më shumë. Qytetarët të marrin frymë të lehtësuar duke e parë policinë e shtetit në një nivel tjetër.

Kjo duhet bërë për respektin e vetes, respektin e masës dërrmuese të trupës që është korrekte dhe që nuk ka pse t’i paguajë kostot një pjesë që duhet zhdukur nga policia e shteti dhe të shkojë në drejtim të drejtësisë.

Pas 100 ditësh nuk mund të ketë komisarë që luajnë me 2 porta. Ju nuk e keni problem që t’i kapni dhe t’i çoni para drejtësisë. Nuk mund të ketë komisarë, shqiponja, çakenj që rrinë si të infiltruar në polici. 100 ditë”, tha Kryeministri.