Kryeministri Edi Rama ka uruar të gjithë besimtarët katolikë për pashkët.

“MIRËMËNGJESI dhe me ditën e Ringjalljes së Krishtit, që celebron dashurinë e pafundme dhe sakrificën për njeriun, ju uroj gëzuar Pashkën Katolike”, shkruan Rama.