Përmes një videomesazhi kryeministri Rama ka uruar të gjithë shqiptarët për Vitin e Ri 2016 duke theksuar se ky vit do të jetë vendimtar në rrugën e reformave.

“Jemi të vetëdijshëm dhe të vendosur për reformat Padrejtësia bëhet ende pengesë për të ecur me sukses. Morëm mbi shpatulla një shtet të rrënuar dy vite më pare Rezultatet, jo të mjaftueshme, por dëshmi bindëse për punën”-shprehet Rama