Kryetari i Partisë Demokratike të Shkodrës, Ramiz Çobaj ka qënë i ftuar i radhës i emisionit Tonight në ekranin e Star Plus.

Protesta e 18 Shkurtit, dhe reagimi qytetar kundër qeverisë kanë qënë në focus të këtij emisioni. Nderkohe perballe gazetarit Erzen Koperaj, kryetari Cobaj ka folur edhe per angazhimin e PD-se në prag të zgjedhjeve te 18 Qershorit. Partia Demorkatike, proteston të shtunën në orën 12:00, përballë kryeministrisë, një protest për zgjedhjet e lira dhe të ndershme, por edhe një protestë për reagimin qytetar kundër krimit dhe korrupsionit që sipas pd, ka përfshirë qëverinë shqiptare.