Kontrolli i Larte i Shtetit ka zhvilluar nje auditim ku ka dale ne perfundimin se Thethi dhe liqeni I Shkodres kercenohen nga keqmenaxhimi.

I pyetur ne lidhje me kete raport te KLSH-se, Drejtori I AdZM Shkoder Agim Dardha thote se raporti qendron.

Sipas tij, KLSH i eshte referuar gjuetise se paligjshme ne liqen dhe ndertimit pa leje te bujtinave ne Theth.

Sipas Dardhes, ky eshte nje fenomen 27 vjeçar dhe jo aktual.