FAMILJA HYSENI JETON KUSHTE EKSTREME DHE MESJETARE. Kjo e moshuar quhet Fatime hyseni, jeton në një varfëri ekstreme se bashku me te birin e saj I cili prej 12 vitesh ka probleme psiqike. Edhe pse jemi ne vitin 2015 ..duket se vitet kane mbetur ne vend numero ne fshatin rrasek te komunes postribe per kete familje e cila lufton cdo dite per mbijetese dhe thjesht per buken e gojes.

Në një rrënojë që pritet të shembet nga dita në ditë e cila I ngjan nje banese mesjetare,Jetesa e Fatimes është shumë e mundimshme ndërsa ka humbur edhe shpresat se gjërat mund të ndryshojnë. Fatimja,e cila na jep shembullin e nje gruaje te forte shqiptare qe pavaresisht veshtiresive ka ecur perpara ,nuk e fsheh dot trishtimin ne sy..ate trishtim…kur nje nene..ka per te birin e saj. Ftyra e zbehte dhe duart e mpira te kesaj gruaje,te kujtojne fjalet e vargjeve te migjenit I cili ne fakt I shkruante per realitetin shkodran te para 100 viteve.Kjo eshte historia e dhishmshme e Fatimes, e cila qe me vedekjen e te shoqit eshte detyruar te perballoje cdo gje me forcat e saj.