Gjatë mesditës, kryeministri Rama ka pritur në një takim në Kryeministri ambasadorët Donald Lu dhe Romana Vlahutin.

Ky takim ndodh dy ditë para votimit të ligjeve të fundit të Reformës në Drejtësi.