Kryetari i grupit parlamentarm të Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili i është drejtuar me anë të një letre kretarit të komisionit të posaçëm parlamentar të reformës në drejtësi, Fatmir Xhafaj.

Vasili kërkon informacion për variantet e reformës në drejtësi që po negociohen mes mazhorancës dhe opozitës. “Na informoni me variantet që po negociohen. Si grup parlamentar ne duhet të mbajmë qëndrim të argumentuar. Na informoni nëse e keni të pamundur të na e përcillni këtë informacion”, thuhet në letrën e Vasilit