BONATI: QEVERIA I KA DHËNË PRIORITET ZHVILLIMIT TË TYRE. Sipërmarrjet sociale ne Qarkun e Shkodrës, kane qene ne fokusin e një takimi te mbajtur ne Komunën e Bushatit. Me prezencën edhe te përfaqësuesve të ministrisë se mirëqenies sociale,

gjate këtij takimi është evidentuar rëndësia e zhvillimit te sipërmarrjeve sociale ne vend.Rreth 100 pjesëmarrjes kane qene pjese e seminareve dhe takimeve te zhvilluar gjate fundjavës ne Komunën e Bushatit, te cilët kane pasur një fokus te veçante rreth politikave te zhvillimit te biznesit social.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/tRzkFdo7ZgE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDIGJET AUTOMJETI I INSPEKTORIT TË PYJORES
Artikulli tjetërRAMA MBËRRIN NË BEOGRAD