Ndonëse paraditja e sotme ka nisur e qetë te Spitali Infektiv Covid-1, nga mesdita situata është rënduar së tepërmi.

Mësohet se nga Infektivi, prej orës 11 deri në orën 16:30 kanë mbërritur 26 autoambulanca, pra çdo 13 minuta një autoambulancë.

Rreth mesditës, në vetëm 30 minuta, aty rreth orës 13:30, shkuan 7 autoambulanca. Infektivi po punon me një ngarkesë shumë të madhe, pasi aty shkojnë urgjencat e Tiranës dhe të qyteteve të jugut.