Rehjer shumta te shiut kane sjelle probleme ne disa rruge te qytetit.

Rruga kryesore ne lagjen Lugocesme eshte e pakalueshme pasi reshjet e kane mbuluar me uje.Banoret shprehen se kjo situate ndodh sa here bie shume shi dhe pavaresisht ankesave dhe apeleve te tyre, kjo situate nuk ka marre zgjidhje.