FOTO ILUSTRUESE

Ne territorin e Prefektures se Qarkut Shkoder kane vazhduar reshjet e shiut, ne zonat malore kane rifilluar reshjet e debores.

Nga sektoret EC te bashkive nuk raportohen probleme ne infrastrukture dhe komunitet.

Nga strukturat DRV informohemi se ka renie guresh e inertesh nga skarpatet e malit, te cilat pastrohen nga kontraktoret. Probleme me qarkullimin nuk ka. Kontraktoret jane ne gadishmeri me mjete dhe punojes.

Nga strukturat OSHEE informohemi se gjate nates ka patur defekt ne keto zona:
– Fideri Gjegjan, Rrape dhe Qafe Mali ne N/st Fushe Arrez, Fideri 4 ne N/st Ças, Fideri 3 Bushat, Fideri i Zuesit, Fideri Lavatrice ne N/st Vaudejes, Fideri Luf ne N/st Puke, nje pjese e Fiderit 5 ne Sh1.

Po punohet per riparimin e tyre dhe kthimin e energjise elektrike.Po e monitorojme situaten.Dite te mbare!