Kanë mjaftuar pak orë me reshje shiu që një pjesë e madhe e rrugëve të qytetit të Shkodrës të mbulohen nga prania e madhe e ujit, kjo si pasojë e mungesës së infrastrukturës dhe kanalizimeve në rrugë.

Gjatë një vëzhgimi të bërë shihet qartë se jo vetem ne periferi por edhe brenda qytetit shume lagje dhe rruge dytesore mbushuara me ujë duke u bërë të pakalueshme në ditë me shi. Reshjet e dendura te shiut kane krijuar trafik dhe kaos ne qarkullimin e automjeteve sidomos ne qender te qytetit. Ne qytetin e Shkodres kjo situate përsëritet sa herë që ka reshje intensive shiu, duke krijuar nje gjendje vertet e problematike, e per pasoje duke veshtiresuar levizjen e kembesoreve dhe automjeteve mjeteve.