Departamenti I Edukimit Fizik dhe Sporteve në universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi” organizuan leksionin e hapur me temë “Riaftësimi I shpejtë i sportisiti pas stërvitjes” ku I ftuar ishte profesori Emeritues nga universiteti I Albamës në Amerikë Phil Bishop. Sipas tij, leksione të tilla me të profesionistët e ardhshëm janë të rëndësishëm, pasi luajnë një rol kyq në përgatitjen e atletëve profesionistë.

Ndërkohë, shefi I departamentit të Edukimit Fizik, Gjulio Zefi, vlerëson pjesëmarrjen e profesorit të njohur.

Ky trajnim është pjesë e ciklit të leksioneve të hapura që Departamenti I Edukimit Fizik dhe Sporteve zhvillon vazhdimisht për studentët.

Artikulli paraprakEUROVISON/ PUBLIKOHET DATA KUR DO TË PERFORMOJË SHQIPËRIA
Artikulli tjetërEKSPERTI: POEZITË EDHE NGA INTELIGJENCA ARTIFICIALE