“Shifrat për riciklimin në qytetin e Shkodrës nuk janë aspak të mira sepse nuk bëhet kurrë ose ndonjëherë”. Kështu shprehet Lediona Gucija, studentja e cila sapo ka kryer masterin në fakultetin ekonomik të universitetit “Luigj Gurakuqi” dhe temë diplome ka patur pikërisht riciklimin.

Bashkia Shkodër thotë Gucija ka dështuar në të gjitha projektet që ka patur për riciklimin.Studentja e sapo diplomuar jep edhe rekomandimet e saj për riciklimin në Shkodër.Riciklimi është një problem shqetësues në Shkodër që nuk po gjen zgjidhjen e duhur bashkë me pjesën tjetër të mbetjeve që jo rrallë herë ndotin qytetin.

Artikulli paraprakNGROHJA ME DRU, SHITËSIT NGRENË ALARMIN E ÇMIMIT
Artikulli tjetërPRESIDENTI NISHANI DEKRETON LIGJIN PER DEKRIMINALIZIMIN