GJYREZI: TË RIKTHEJMË TRADITËN E ORKESTRAVE NË AMBJENTET PUBLIKE. Muzikanti Qamil Gjyrezi ne bashkepunim me te tjere muzikante te njohur ne qytetin e Shkodres

si Ilir Zogaj, Bled Doci, Fatmir Mesi, Myrteza Dibra dhe Mentor Culiqi kane ndermarre nje nisme per te kultivuar muzike cilesore ne ambjentet e ndryshme publike te qytetit te Shkodres Artistet e njohur te qytetit te Shkodres per kontributin e tyre ne orkestra te ndryshme dhe ne muziken shkodrane shpresojne qe tja arrijne objektivit qe ne ambjentet e ndryshme publike ne qytetin tone te rikthehet tradita e orkestrave e per rrjedhoje te degjohet muzike cilesore.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/XZEjWgfMci4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]