Konsullata italiane në Shkodër shumë shpejt do t’i nënshtrohet një rikonstruksioni të saj. Është vetë konsulli i nderit në Shkodër Vitto Stigliani ai i cili bën të ditur lajmin për ndryshimin e disa pjesëve të konsullatës italiane.

Punimet thotë konsulli Stigliani pritet që të nisin afërsisht në muajin shkurt ose mars të vitit të ardhshëm. Një tjetër lajm i mirë është se tashmë në konsullatën italiane në Shkodër do të rikthehen disa shërbime të cilat kanë qenë edhe më përpara. Konsullata e Italisë në Shkodër ështënjë ndërtesë historike dhe që përcjellë edhe vlera kulturore e po ashtu ka shërbyer gjithnjë edhe si një godinë që ka sjellë më pranë Shkodrën me Italinë.

Artikulli paraprakPOLICIA SHKODËR TAKIM SENSIBILIZUES NË SHKOLLËN “NDRE MJEDA”
Artikulli tjetërSA PARA KA PARASHIKUAR QEVERIA PËR BASHKITË E “SHKODRËS”