GUSHTA: KJO ISHTE NDËRHYRJE EMERGJENTE PRESIM EDHE INVESTIME TË TJERA. Pas publikimit nga ana e drejtores se shtepise se te moshuarve per problemin e ambjenteve fizike qe ka kjo shtepi Bashkia e Shkodres filloi nderhyrjen per rikonstruksion. Kjo nderhyrje ishte emergjente megjithate kjo godine ka edhe probleme te tjera. Sa i takon rrjetit elektrik Gushta tregoi per Star Plus se Bashkia e Shkodres ka premtuar qe menjehere pas rikonstruksionit do investohet ne elektrifikim dhe dimrin e ardhshem rrjeti elektrik nuk do te jete me problem per rreth 70 te moshuarit rezidenciale te kesaj shtepie.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/WpCZJBncUNU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFREEDOM HOUSE, SHQIPËRIA DHE KOSOVA PJESËRISHT TË LIRA
Artikulli tjetërKARTA E SHËNDETIT EDHE NË SHKODËR