Rradhe te gjata pritjeje dhe konfusion serish.Qytetarëve u duhet të presin për orë të tëra në radhë për të tërhequr kartën e shëndetit.

Sipas tyre, kjo është një situatë që përsëritet, pasi për ata që janë të regjistruar si punëkërkues, procedura përsëritet çdo tre muaj. Ndërsa të punësuarit duhet ta rinovojnë çdo gjashtë muaj.Ky kaos ka sjelle edhe konfrontime te forta verbale mes punonjesve dhe qytetareve. Qytetarët theksojnë se presin katër apo pesë orë për të marrë kartën dhe e gjitha kjo është shndërruar në një shqetësim për ta. Veç kësaj, ata ankohen edhe për cilësinë e kartës së shëndetit. Mjaft persona kane me dite te tera qe paraqiten dhe akoma nuk kane kryer procedurat. Kjo pasi ofrimi I ketij shërbimi rreth ores 14.00 edhe pse ka plot njerëz që presin në radhë”.E vetmja menyre Për të tërhequr kartën elektronike të shëndetit, eshte poliklinika ndajqytetarët duhet të presin kaq shume për nje libreze e cila u premtua te ishte një dokument i plastifikuar, por që rezultoi të jetë gënjeshtër.

Artikulli paraprakVLLAZNIA, KALAJA PROVË TEK PESCARA NË SERIA B NË ITALI
Artikulli tjetërRESHJET, MINISTRIA E BRËNDSHME BËN ME DIJE SITUATËN