QYTETARËT SHKODRANË SHPREHEN SE KRIMINALITETI KA PËSUAR RRITJE GJATË MUAJVE TË FUNDIT.

Ne nje afat kohor shume te afert kane ndodhur dy grabitje ne qender te qytetit duke tronditur opinionin shkodran dhe duke vene ne pikpyetje sigurine e qytetareve.Pikerisht per kete fakt sot qytetaret I jane pergjigjur pyetjes se sa te singurt ndihen ata nga rendi ne Shkoder. Megjithate ka edhe nga ato te cilet, nuk e shohin te trishte realitetin ne Shkoder edhe pse vetem gjate muajit te fundit perllogariten me shume se 5 grabitje tge subjekteve tregtare nderkohe qe nuk ngelen pas edhe vjedhjet e banesave

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/YenQDI5N3fI?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]