“STEIGER INTERNACIONAL” PERFORMON NË SHKODËR .

Gjithkush ka vendin e tij ne kete bote dhe gjithkush duhet te kryeje misionin per te cilin ka ardhur ne jete.
Kjo ishte motoja e koncertit te bandes se rock-ut “Steiger Internacional”, te mbajtur ne mbremjen e se henes ne sheshin para Bashkise ne Shkoder.
Koncerti, I cili nisi me interpretimin e grupeve te reja locale te rock-ut, u mbyll me performancen e banes se udhehequr nga Davic Pierce.
Me shume se intrepretim vokal, grupi “Steiger Internacional” beri interpretim skenik perpara nje publiku jo te shumte ne numer.
Koncerti I Shkodres eshte pjese e nje turi europian koncertesh te ketij grupi, I cili ka 5 vjet qe shetit neper krejt Europen.
Pas koncertit, lideri I grupit, Pierce, iu bashkua shqetesimit te pergjithshem kunder dhunes ndaj femrave, qe sipas tij, jane krijesa hyjnore.
E vecanta e ketij grupi qe koncertin e radhes e mban ne Berat, ishte se pjestaret e tij vijne nga te tre kontinente: Amerike, Azi dhe Australi.

Artikulli paraprak5 TË VRARË BRENDA FAMILJES NË DITËN E FEJESËS
Artikulli tjetërVLLAZNI PRETENDENTE PËR KUPAT E EUROPËS