Specialist i bashkise Como ka edhe një thirrje për te gjithe qytetaret te cilet duhet te ruajne këto investime te perbashketa ndërsa thekson se cdo komunitet qe kerkon te nderroje nje emertim duhet te ndjeke nje rruge zyrtare.

Imazhi i krijuar gjate muajve te fundit nuk është aspak i mire.Sulmeve nuk u kane shpetuar as sheshet kryesore te qyteit si pedonalja “Kole Idromeno” apo ato prane bustit te “Luigj Gurakuqi”. Sektori i studimeve dhe kordinimit te investimeve bashkiake shprehet se jane 449 rruge ne qytet te cilat jane pajisur prej 3 vitesh me tabelat dhe emertesat e reja.

Artikulli paraprakGJYKATA NUK PRANON GJYKIMIN E SHKURTUAR PËR SOKOL MJAÇAJ
Artikulli tjetërZDRALE, TREGTARËT: TAKSA TË LARTA, PO FALIMENTOJMË