Këtë mbrëmje, banorëve e BBV u gjendën para një ‘gracke’ nga Vëllai i Madh.

Romeo hyri në shtëpinë më të famshme në Shqipëri dhe pasi veshi rrobat e vëllait shkoi pranë banorëve.

Në fillim banorët e panë çuditshëm, po nuk reaguan.Beatrix tha “po e tremb”, duke menduar se në dhomën e rrëfimit ka ndodhur diçka jo e mirë.

Madje Romeo hyri direkt në bisedë, duke kritikuar Sabianin pasi u shfaq një videoklip, ku këngëtari thotë se “Beatrix vetëm di të puthet”.

Artikulli paraprak3 RREGULLA BAZË PËR LËKURË RINORE DHE ME SHKËLQIM
Artikulli tjetërRAMA URON TË RINJTË NË DITËN E TYRE, 8 DHJETORI: KJO DITË I DEDIKOHET ATYRE