KONSUMATORËT KËRKOJNË TË SHTOHEN SPORTELET QË TË PAKËSOHEN RRADHËT. Dy gra kane humbur ndjenjat teksa prisnin ne rradhet e gjata prane zyrave te OSHEE diten e sotme ne qytetin e Shkodres,

te cilat me pas jane derguar menjehere ne urgjencen e Spitalit Rajonal te Shkodres per te marre ndihmen e pare Taze Kulli dhe Fatime Bajraktari jane dy grate qe pesuan probleme me shendetin ndersa prisnin ne rradhet e gjata. Kete problematike Star Plus e publikoi qe diten e hene nderkohe vete konsumatoret kerkuan qe ky aplikim te behet ne me shume sportele dhe prane zonave te vendbanimit por nderkohe vazhdon puna me pak sportele megjithese vete OSHEE nga ana e saj per te perballuar fluksin ka zgjatur orarin e aplikimeve.

[iframe width=”100%” height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/E_2cG4cyiJg?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]