Problematika që shoqërojnë fshtatrat e Shkodrës janë të ndryshme. Edhe pse në vitin 2023 kemi akoma fshatra që kanë nevojë urgjente për të ndërhyrë në rrugë apo rrjete elektrike etj. Në fshatin Rrenc banorët vuajnë mungesën e rrugës dhe për Star Plus ata shprehen se për ta është shumë e vështirë kjo situatë kryesisht gjatë stinës së dimrit.

Banorët gjithahstu tregojnë së apelet për të restauruar këtë rrugë nuk kanë munguar por siç duket asnjëherë nuk janë marrë seriozisht kërkesat e tyre.

Prej vitesh banorët e këtij fshatit kanë kërkuar rikonstruksionin e këtij aksi por nuk ka patur asnjë ndërhyrje.

Artikulli paraprakROMËT PA PUNË, FËMIJËT PA SHKOLLË
Artikulli tjetërVIJON PLAZHI NË SHËNGJIN