Rrëshiqtje të kodrës në Rrugën e Kombit, pranë Respit në Mirditë.

Nga rrëshqitja është dëmtuar një servis makinash. Nderkohe rruga automobilistike e Repsit ka rreshqitur ne një gjatësi 50 m dhe eshte e pakalueshme.

Një lagje e tere po shkon drejt lumit për shkak të rrëshqitjeve të tokës.Mësohet se 7 shtepi jane shembur e shume te tjera janë drejt atij procesi.