Fenomeni i rreshqitjes se gureve eshte kthyer serish ne nje problem shqetesues per drejtuesit e mjeteve dhe udhëtaret.

Nje masiv shkembor u rrezikoj jeten rreth 50 punonjeseve femra te fabrikes se perpunimit te peshkut ne Shengjin.

Drejtuesi i autobusit Pal Paci rrefen momentet e tmerrit si dhe panikun qe u perhap ne mjetin e tij ne momentin qe masivi shkembor goditi autobusin.

Ai thote se ka mbi 20 vite qe punon si shofer por qe nuk ka ndeshur ne nje fenomen te tille.

Te rrezikuar ndihen edhe drejtues e banore te tjere te cilet shprehen se nese shteti nuk nderhyn mund te perserit ngjarja e Torovices.

Levizja e masivit shkembor dyshohet te kete ardhur si pasoje e reshjeve te shiut te rena gjata nates se kaluar.

I gjithe aksi nuk eshte i mbukuar me brojtese rrjete prej telit cka mund te kete serish rrezik edhe me te madh per jete njerezish.

Te tjere gure nga verefikimi ne terren rrezikojne te bien ndersa kerkohet ndërhyrje e menjehershme.

 

Artikulli paraprakBUM ANKESASH PËR ADMINISTRATËN PUBLIKE SHKODËR
Artikulli tjetërMYFTINIA PROMOVON LIBRIN E DYTË