Numri 7 në listën e kandidatëve për deputet të PD në Shkodër Bardh Spahia ka vijuar turin e takimeve me banorë të Shkodrës. Ndalesa e radhës ka qënë në fshatin Golem të njësisë Rrethina ku fillimisht është kërkuar mbështetja e PD dhe kandidatit Spahia.

Shpresa e vetme për këta banorë ashtu si për të gjithë shqiptarët është programi i Partisë Demokratike, që vendos qytetarët në plan të parë dhe vëmendjen e duhur ndaj tyre, është shprehur kandidati i PD Bardh Spahia.