Të përshkosh disa herë gjatë ditës rrugën ku kalon përmes hekurudha është një rrezik evident për banorët.

Mbikalimet e paligjshme përgjatë hekurudhës Shkoder-Lezhë pas viteve 90 mbinë si kërpurdhat pas shiut, ndërsa janë kthyer në kërcënim serioz për banorët , ku nuk kanë munguar edhe rastet kur ka pasur humbje në jetë njerëzish. Numri I ndërtimeve në të dy anët e shinave është tepër I madh I cili sa erdhi dhe u rrit vit pas viti, kur u mor vesh për legalizimin e ndërtimeve pa leje.Kalimet e paligshme janë shtuar së tepërmi e vazhdojnë të krijohen të reja, pa asnjë kriter urbanistik e në shkelje të plotë të Kodit Hekurudhor.

Artikulli paraprakREZONANCA MAGNETIKE, ÇDO DITË 10 EKZAMINIME
Artikulli tjetërSHTYRJA E SUPERLIGËS ME 7 SHTATOR PRISH PLANET PËR VLLAZNINË