GJYKATA E APELIT: 60 MASA SIGURIMI NË HARKUN KOHOR NËNTOR-DHJETOR. Gjate muajit nentor dhe fillimit te muajit dhjetor Gjykata e Apelit  ne Shkoder ka gjykuar 60 masa sigurimi personal, kancelaria e gjykates ka treguar per mediat se kjo periudhe rezulton me nje numer te madh veprash penale. Vetem gjate ketij harku kohor jane gjykuar 60 ceshtje penale nga te cilat 36 prej tyre kane marre masen e sigurise “arrest me burg” ndersa te tjerat jane vleresuar me masen e sigurise “arrest ne shtepi”.

Gjithashtu vihet re një kompleksitet veprash dhe shumëllojshme akuzash nder te cilat kryesojnë ato per vjedhje te energjisë elektrike. Te dhenat deshmojne per rritjen e numrit te veprave penale ne qarkun e Shkodres. 

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/9F5z5Ix5zmk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“MARK LULA”, GJITHÇKA NË DORË TË “DAR”
Artikulli tjetërHAPET ZYRA E KËSHILLIMEVE PËR BURRA