INSTITUCIONET PUBLIKE DHE ERASMUS + , TAKIM INFORMUES NE SHKODËR. Forcimi I rolit te qendrave per sigurimin e brendshem te cilesise ne Institucionet e Arsimit te Larte, ka qene ne fokusin e nje conference te zhvilluar ne rektoratin e universitetit te Shkodres.

Prezent ne kte conference kane perfaqesues te universiteteve publike ne vendin tone, por edhe dfejtues te programit Erasmus + qe eshte pjese tashme edhe uiniversiteteve shqiptare duke I krijuar mundesine studenteve shqiptare qe te shkembejne eksperiencen e trye ne universitetet me te mira te europes.

Edit Dibra, Koordinatore Kombëtare e Programit Erasmus+ Shqipëri eshte shprehur se keto takimi kane nje rendesi te vecante per rritjen e cilesise ne universitetet e vendit.

Erasmus+ është programi më i ri arsimor i bashkimit Evropian që synon modernizimin e sistemeve arsimore dhe përshtatjen e tyre me nevojat e tregut të punës dhe të  një bote në ndryshim të vazhdueshëm. Erasmus+ bashkon në një ombrellë të vetme shtatë programet e mëparshme arsimore të BE-së duke lehtësuar orientimin e përfituesve dhe rregullat e pjesëmarrjes.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/QnWynWLfvCY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBANORËT E STADIUMIT PROTESTË TEK PREFEKTURA
Artikulli tjetërZJARRËFIKËSET: KUJDES ME FISHEKZJARRET