KRYEMINISTRI VLERËSON MODELIN EKONOMIK, LUFTË SKLLAVËRISË.Një ditë pas publikimit të INSTAT të anketës, ku tregohej se është rritur punësimi në Shqipëri, kreu i qeverisë Shqiptare pasi e vlerësoi këtë anketë deklaroi se kjo ka ardhur si pasojë e modelit të ri ekonomik që po ndjek qeveria, dhe luftës kundër skllavërisë.

 

Duke përsëritur shifrat e INSTAT për rritjen e punësimit, Kryeministri, për rënien e papunësisë tha se kjo bazohet vetëm në numrin e personave që janë regjistruar si të aftë për punë.

Artikulli paraprakSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS
Artikulli tjetërVJEDHJA E BANKËS, PROKURORIA KËRKON 55 VITE BURG