Ashtu si ne te gjitha Bashkite e vendit tone edhe Bashkia M.Madhe, vecmas obligimeve te tjera nje vemendje te posacme po I kushton edhe gjetjes se rrugeve dhe mundesive te reja, reale te rritjes se te ardhurav e te Bashkise.

Keshtu ne bisede me drejtorin e departamentit te tatimeve dhe te ardhurave ne Bashkine M.Madhe z, Berhan Duli, gazetaeri I star plus tv ka mesuar se krahas vemendjes per te hartuar nje paket fiskale ne dobi te Bashkise, departamenti I tatimeve dhe te ardhurave, eshte orjentuar edhe tek zbatimi I politikave premtuese gjate fushates elektorale te kreut te Bashkise z, Tonin Marinaj. Keshtu vlersohet se qyteti Koplikut dhe Bajza nuk do te kene ndryshime  ne paketen fiskale, ndersa njesite e tjera administrative, vlersohet se do te kene nje ndryshim te kesaj pakete fiskale. Gjithesesi tashme edhe Bashkia M.Madhe diku nga mesi I muajt Janar 2016 do te kete te  perfunduar projektin e ri te paketes fiskale, cka do te thote qe me pas pret edhe diskutimin e ne fund miratimin e keshillit te Bashkise.

Artikulli paraprakFRD DENONCON SHKELJEN E LIGJIT NGA KËSHILLI I BASHKISË SHKODËR
Artikulli tjetërFUNDVITI, AKTORËT E TEATRIT PRANË PERSONAVE NË NEVOJË