Kryetarja e Bashkisë Shkodër ka inspetkuar nga afër punimet për rikonstruksionin e rrugës së Mandave ne qytetin e Shkodrës.

Gjatë këtij inspektimi, kryetarja e Bashkise ka pare punimet e deritanishme, ku gjate kesaj te shtune eshte hedhur edhe shtresa e asfaltit në këtë segment i cili po rikonstruktohet me fondet e Bashkisë së Shkodrës. Ademi gjatë fjalës së saj, theksoi se ky investim vjen edhe si bashkepunim i ngushte me komunitetin e zones…

Nga ana tjetër, edhe banoret e zonës kanë falenderuar kryebashkiaken për këtë investim, i cili pritej prej vitesh…Rruga e Mandave ne lagjen Kiras ne Shkodër, ka nisur rikonstruksionin disa muaj më parë, ndërkohe qe tashme ky investim eshte ne fazën përfundimtare të tij,l dhe zgjidh problematiken e infrastruktures per rreth 500 banore te kesaj zone.