Kjo është rruga e Korposit pranë Spitalit Rajonal të Shkodrës në të cilën kalojnë çdo ditë pjestarët e të paktën 10 familjeve…

Një rrugë e ngushtë e cila nuk plotëson as standartet minimale. Kjo pasi në rast nevojë për ndërhyrjen e ambulancës apo zjarrfikëses është e pamundur pasi ngushtësija e saj nuk e lejon. Linë Lace është një tjetër banore e cila jeton në rrugën e Korposit. 57 vjeçarja tregon për vështirësit me të cilat haset kur djali i saj i cili është me aftësi të kufizuar bëhet i sëmurë dhe duhet ta dërgojë në spital….

Banorja I bën thirrje institucioneve përgjegjëse të bëjnë sa më parë diçka për rkonstruksionin e rrugës.