Ishte premtuar që ne fushaten elektorale te zgjedhjeve vendore, pikerisht ne takimin me banore te ketij fshati te kandidatit te partise Demokratike Zef Hila, dhe ne nje kohe kur askush nuk e besonte pasi premtimet boshe te 25 viteve

e kishin vertetuar nje gje te tille, sot banoret e shelqetit, e kane realitetit, me shume se 3 km rruge te paramentrave bashkohore qe vjen sin je investim I BAshkise Vau Dejes me vete buxhetin e saj.I deleguari I Kryesise se Partisë Demokratike, Gjoke Uldedaj, I pranishem ne kete takim eshte shprehur se ky investim flet qarte per gadishmerine dhe perkushtimin e drejtuesve te Bashkise Vau Dejes, per komunitetin.Per banoret, kjo eshte nje enderr qe kthehet ne realitet.24 milion leke te reja, eshte buxheti te cilen ka akorduar Bashkia Vau Dejes fale te ardhurave te veta per ti sherbyer ketij komuniteti,qe per 25 vite, prisnin nje investim te tille, nderkohe qe kjo rruge vjen si nje dhurate ne prag te festave te krishtlindjes dhe vitit te ri