RRUGA E SHIROKËS, ENDE PA PËRFUNDUAR 30 DHJETOR 2014, AFATI I SHTYRË PËR HERË TË TRETË QË NUK RESPEKTOHET Projekti per permiresimin e rrugeve lokale dytesore i aplikuar ne rrugen e Shirokes ende nuk ka marre trajten perfundimtare.

Per punimet ne kete rruge pati shume debate mes institucioneve vendore ne Shkoder e gjithashtu ne mbledhjet e Keshillit te Bashkise e megjithese u ra dakort per afatin perfundimtar 30 dhjetor 2014 kya afat edhe kete here nuk u respektua Megjithese kjo rruge ne pjesen e saj me te madhe eshte punuar dukshem shtresa e fundit asfaltike nuk eshte hedhur ne te gjithe gjatesine e saj dhe ne nje pjese te rruges nuk akne perfunduar punimet gjithashtu nuki eshte vene ende ne eficence ndricimi. Mos perfundimi i punimeve ne afatin e caktuar kohor eshte kthyer ne nje refren per te gjitha investimet ne Qarkun e Shkodres i cili mesa duket do vazhdoje edhe gjate 2015-tes.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/b0yFH9mkq94″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFILLIMVITI, NORMALIZOHET TRAFIKU
Artikulli tjetërPD: VITI I RI PA ENERGJI PËR SHKODRËN