RADOVANI: NËSE DO TË ISHTE NË DORËN TIME, GJOBA DO TË ISHTE E PASHMANGSHME
Prefkti I Qarkut te Shkodres Paulin Radovani, ka isnpektuar nga afer gjate kesaj te hene punimet qe po kryhen ne rrugen e Shirokes

, aq shume e perfolur gjate ketij sezoni turistik. Gjate ketij inspekimi prefkti ka shprehur pakenqaesite e tij ne lidhje me punmet qe po kryhen, jo vetem me vonesat per perfundimin e ketij investimi por edhe cilesine dhe standartet qe jane ndjekur ne kete rruge kaq te rendesishme per zhvillimin e kesaj zone.
Rruga e Shirokes e nisur qe nga prilli I vitit 2013-te duhej te kishte perfunduar ne fund te muajit shtator te po atij viti, por tashme sic eshte bere tradite tabelat me afatet e perfundimit te punimeve vijojne te jene fiktive. Vetem pak kohe me pare, ne Shkoder, mberriti edhe drejtori I fondit shqiptar te Zhvillimit Benet BEci, I cili se bashku me kryetarin e bashkise dhe prefektin e Shkodres ienspektuan punim et duke vendosur afate, por edhe ndryshime ne projektin e kesaj rruge, ku duket se perfundimin e saj do te duhet kohe ta shohim .

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Acs2HeW-9Ng?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDOSJA “DUKAGJINI” TEK KRIMET E RËNDA
Artikulli tjetërDOGANA, RREGULLA TË REJA PËR MAKINAT