“Rruga e Velipojes duhet te jete nje rruge me standarte dhe siguri per udhetaret, por nga ana tjeter nuk duam nje rruge e cila shperdoron hapsirat e tjera ne kanale kulluese apo toka bujqesore”.

Keshtu eshte shprehur nenkryetari i Bashkise Shkoder Arben Gjuraj i cili foli rreth ketij investimi i cili eshte ne hapat e pare te tij. Gjuraj tha se ne shirat e pare te dendur u vune re problematiakt qe shkaktohen nga investimi ne aksin shkoder-velipoje, ndaj kerkohet vemendje dhe kujdes ne vijmesine e saj

Nga ana tjeter vetem nje dite me pare drejtori i ARRSH ne shkoder tha se projekti i cili po zbatohet nga fond ii zhvillimit te rajoneve e ka marre dakordesine e tij nga bahskia shkoder, gjate diksutimeve te projektit .